& Strategie

Marktinformatie& Strategie

Lees meer
Leads

Leads& Omzet

Lees meer
Marketing

Marketing& Salessoftware

Lees meer

Onze laatste marketing artikelen

Acsense aan de basis van een internationaal zuivel- en vleesmerk

Webwinkel starten?

Beter een goede buur dan...

Contentmarketing - Gebruik het juiste bericht en de juiste middelen!

Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Vanaf 2013 is Acsense actief voor de tuinmeubelwinkel met de grootste collectie van Europa! Samen met het team van Plaggenmarsch Tuinmeubelen verzorgen we de (online-) marketingactiviteiten en zorgen we dat ze omnichannel de klanten en leads optimaal kunnen bereiken.

Hierdoor is Plaggenmarsch Tuinmeubelen nog beter in contact met haar doelgroep en worden er uitstekende resultaten geboekt!

Autobedrijf Tjeerdsma

Er is vanaf 2014 keihard gewerkt aan het professionaliseren van de gehele organisatie. Wij zijn gestart met het ontwikkelen van een strategisch marketingplan. Vervolgens hebben wij de strategie doorvertaald in een compact marketingactieplan. Vanuit het marketingactieplan worden er in sterk samenspel operationele marketingactiviteiten uitgevoerd.

Vorig jaar was de familie Tjeerdsma als finalist aanwezig op de ‘BOVAG autobedrijf van het jaar verkiezing’.

Wij werken o.a. voor

Daarom kiest u voor Acsense

Alleen gaan voor het beste...

Wij kruipen in de huid van onze opdrachtgever...

Om inzicht te krijgen welke marketing of sales ondersteuning er binnen uw organisatie nodig is, wordt er door Acsense een commerciële scan gevoerd. Naar aanleiding hiervan maakt Acsense een relevant en pasklaar voorstel met daarin de geselecteerde marketing en sales diensten en producten waarmee wij u kunnen helpen.

design image

Graag komen we vrijblijvend in contact

We dagen u uit, kom bij ons langs en maak kennis met onze onderscheidende formule voor het MKB. We zullen u verbazen met hetgeen u kunt bereiken!

  • google-partner-logo.jpg
  • paris-logo.jpg

Over Acsense

Acsense is een full-service marketing- en salesbureau met een zeer effectieve en onderscheidende formule voor het MKB en grootbedrijf. De specialisten van Acsense helpen groeiende bedrijven om verder te bouwen en te professionaliseren, en krimpende bedrijven om nieuw groeipotentieel te vinden en te benutten.

Acsense International

Acsense Nederland is in 2005 opgericht en heeft sinds 2008 tevens een vestiging in Ulaanbaatar. Acsense Mongolia ondersteunt Europese organisaties in hun gang naar de Mongoolse markt.

Inschrijven nieuwsbrief